Search
Close this search box.

Nova Pecara: Prvi korak ka najvišem standardu življenja u Tuzli!

Nova Pecara se nalazi u naselju Brčanska Malta, unutar prostorne cjeline Pecara 2. Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u užoj gradskoj jezgri Tuzle, Nova Pecara donosi savremeno iskustvo stanovanja i vrhunski kvalitet življenja.

Objekat čini 5 lamela različitih spratnosti, sa ukupno 176 stambenih jedinica – 20 garsonjera, 106 dvosobnih, 36 trosobnih, 14 petosobnih. Svojom autentičnom formom objekat unosi nove i inspirativne elemente savremene arhitekture u postojeće okruženje. Koncipirana je tako da zadovolji sve praktične potrebe stanara i osigura najviši standard življenja. Izrazito prozračni i osvijetljeni stanovi brižno su osmišljeni kako bi se osigurala visoka funkcionalnost prostora i maksimalan komfor.

U nastavku više informacija o stanovima:

Stan – 80,65m2

U lameli 3 dostupni su stanovi na drugom, sedmom i osmom spratu. Stanovi su orijentisani prema jugu i posjeduju balkon, što omogućava obilje prirodne svjetlosti i predivan pogled.
Cijena stana iznosi 3.800,00 KM/m².

Stanovi – cca 101m2

U lameli 1 su dostupni stanovi od prvog do šestog sprata, dok su u lameli 2 dostupni stanovi od prvog do četvrtog sprata. U lameli 3 stanovi su dostupni od prvog do osmog sprata.
Cijena stanova iznosi 3.650,00 KM/m². Stanovi su orijentisani prema jugu i sjeveru ili istoku i zapadu, svaki stan ima pogled na dvije strane. Svi stanovi posjeduju dvije spavaće sobe, pružajući udoban i prostran životni prostor.

Stan – 126,40m2

U lameli 1, na četvrtom spratu, nalazi se stan čija cijena iznosi 3.650,00 KM/m². Stan je orijentisan prema jugu i sjeveru, pružajući pogled na dvije strane. Opremljen je balkonom i posjeduje dvije spavaće sobe, što ga čini idealnim za udoban život.

Stanovi – 170m2

U lameli 1 dostupni su stanovi na prvom i drugom spratu, dok u lameli 4 možete birati stanove na prvom, trećem i sedmom spratu. Svaki stan ima površinu od 170 m², a uz njega dobijate parking mjesto GRATIS u suterenu, što predstavlja dodatnu pogodnost. Cijena stanova iznosi 3.600,00 KM/m².

Stanovi su orijentirani prema jugu i sjeveru ili istoku i zapadu, omogućavajući predivan pogled na dvije strane. Svi stanovi posjeduju balkon te su opremljeni s četiri spavaće sobe, pružajući savršenu kombinaciju udobnosti i funkcionalnosti za vaš dom. Ova nekretnina je idealna prilika za porodični život!

Kontakt informacije na telefon +387 61 05 22 10

Više informacija o stanovima pogledajte na www.novapecara.ba

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading