Search
Close this search box.

Kompanija Bingo ponosno predstavlja novouređenu poslovnicu u Goraždu

Kompanija Bingo je u proteklih nekoliko mjeseci radila na uređenju supermarketa u centru Goražda.

2014. godine Bingo je akvizirao francuski trgovački lanac Interex te je tako i poslovnica u Goraždu počela da posluje pod okriljem Binga.

Druga Bingova trgovina u ovom lijepom gradu na Drini otvorena je 2015. godine na adresi Rabite bb, kada su zaposlili 110 radnika. Riječ je o tržnom centru koji se prostire na 10.000 m2 u koji je uloženo preko 10.000.000 KM.

Danas, u supermarketu koji se nalazi u Ul. Ferida Dizdarevića br. 4, uz obnovljeni prostor, kupce i posjetioce očekuju brojne nagrade i pokloni, a najsretnije među njima Bingo je počastio besplatnom kupovinom.

Ovaj unaprijeđeni prostor od 1.000 m² sada nudi prijatno okruženje za sve posjetioce.

Novi sadržaji uključuju GASTRO odjel u kojem će građani moći uživati u svakodnevno svježe pripremljenim slanim i slatkim jelima čime je dodatno obogaćena ponuda ove trgovine.

„Zadovoljstvo nam je što možemo pružiti potpuno novo iskustvo kupovine uz prošireni asortiman na odjelima mesnice, pekare i delikatesa, ali i potpuno novi odjel, gastro odjel, gdje svakodnevno pripremamo slana i slatka jela. Vjerujemo da ćemo ovom investicijom građanima Goražda pružiti ugodnu atmosferu uz odličan asortiman i veliki broj akcija“ kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe Trade marketinga.

Dodala je da su ponosni da su ove godine prvi puta sponzor Festivala prijateljstva koji od 1998. godine okuplja umjetnike iz svih krajeva svijeta, čime doprinose kvaliteti festivala.

Pozvali su sve građane da posjete obnovljenu poslovnicu i uživaju u novim sadržajima koje su pripremili za njih.

Za  Goražde iz Binga kažu da je to „Naše mjesto“, mjesto susreta, dobrih ljudi i lijepe prirode.

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading