Pravila programa lojalnosti “Perutnina Ptuj”

Osvojite fantastične nagrade uz Perutnina Ptuj! Kupite dvije tacne piletine Perutnina Ptuj u odabranim Bingo objektima, pokažite svoj račun na info pultu i preuzmite svoju grebalicu. Svaka grebalica je dobitna, tako da ne propustite priliku za osvajanjem! Aktivacija traje od 10.06. do 10.07.2024. Pogledajte pravila programa lojalnosti u nastavku:

Pravila nagradne igre “Sreća ispod čepa”

Sarajevsko te časti i ispod svakog čepa nagrada možda baš tebe čeka. Pošalji kod na broj 091/212-410 ili putem www.sarajevskapivara.com i osvoji jednu od vrijednih nagrada: 3x Sony PlayStation 5, 1x Električni romobil, 5x Samsung A13, 2x Lenovo laptop i druge vrijedne nagrade. Nagradna igra traje od 03.06.2024. do 30.08.2024.godine U nastavku pogledajte pravila:

„SNICKERS OWN GOAL 2024“ – PRAVILA PROMOTIVNOG DARIVANJA I KOMPLETNI USLOVI I ODREDBE

Učestvujte u Snickers nagradnoj igri i osvojite fantastične nagrade! Skenirajte QR kod na prodajnim mjestima ili posjetite https://www.snickers.com/football/bs-ba, popunite online formular sa svojim podacima i odaberite igrača. Učešće nije povezano sa kupovinom proizvoda, a možete se prijaviti jednom dnevno do 31.07.2024. Sretno svima! Pravila pogledajte u nastavku:

PRAVILA NAGRADNE IGRE „BARWA TE VODI U TURSKU!”

Kupite proizvode brenda Barwa u minimalnom iznosu od 15,00 KM na jednom računu i pošaljite SMS s brojem fiskalnog računa, imenom i prezimenom i gradom na 091 212 401, ili se prijavite putem www.barwaljeto.ba i osvojite putovanje u Tursku i mnoge vrijedne nagrade. Pravila pogledajte u nastavku:

PRAVILA NAGRADNE IGRE „LJETUJ U TURSKOJ UZ PRIMADOG & PRIMACAT!”

Kupite proizvode Prima Dog ili Prima Cat brendova u minimalnom iznosu od 15,00 KM na jednom računu i pošaljite SMS s brojem fiskalnog računa, imenom i prezimenom te gradom na 091 212 402, ili se prijavite putem www.primaljeto.ba i osvojite putovanje u Tursku i mnoge vrijedne nagrade. Pravilnik nagradne igre pogledajte u nastavku:

PRAVILA PROGRAMA LOJALNOSTI DUKAT

Kupovinom 6 komada DUKAT EDGE mlijeka od 1 litar, uz prikaz računa na info pultu odabranih Bingo trgovina, možete preuzeti Dukat šolju. Aktivacija traje do isteka zaliha. Pravila programa lojalnosti pogledajte u nastavku:

Prijava na Bingo-Newsletter

Prijavom na naš newsletter primat će te obavijesti o novim akcijama, nagradnim igrama, novostima, oglasima.

Loading